top of page

Članstvo v društvu Črna Vrtnica

Za pristop k društvu Črna Vrtnica (v nadaljevanju KD-BlackRose) je obvezna registracija v društvu z izpolnitvijo pristopne izjave. (Lahko nam elektronsko posredujete tudi nepodpisano izjavo in jo boste podpisali ko prvič pridete), ki si jo lahko prenesete iz naše spletne strani tukaj  (Članstvo je na osebo).

Vsi podatki o članih so zaupne narave ter se vodijo v skladu z uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) in se brišejo po enem letu neaktivnosti oz. izstopu iz društva.

Da se lahko pridružite našemu društvu morate izpolnjevati naslednje pogoje:

 

 • Oseba mora biti starejša od 18 let (Mladoletne osebe nimajo možnosti pridružitve KD-BlackRose)

 • V kulturno društvo Črna Vrtnica (v nadaljevanju KD-BlackRose) se lahko včlani vsak, ki se je v roku 1 leta vsaj enkrat udeležil naše individualne scene in pogovora z nami. Članstvo se vam avtomatsko prekine po preteku enega leta, če se v tem času ne udeležite več nobene individualne scene, saj se smatra, da niste več aktivni. Članstvo od 15.11.2022 ne vsebuje več obvezne članarine so pa dobrodošle vaše donacije, če presodite da smo si jih z našim trudom do vas zaslužili. Več o donacijah si lahko preberete tukaj.

 • Člani so obvezni delati v dobrobit društva in nikakor ne smejo okrniti ugleda društva ali  njegovega imena.

 • Ker je društvo spolne narave, je diskretnost, čistoča, zdravje ter zdrava pamet ključnega pomena in se nikakor ne sme zanemarjati. 

 

 • Član se z izpolnitvijo pristopne izjave zavezuje, da bo upošteval pravilnik in statut društva. Občasno bodo tudi druženja (kot je npr. rojstnodnevna zabava ustanovitve društva), ki bodo nekatere od njih za člane proste vstopnine. 

 • Vsak, ki se včlani je obvezen prebrati in upoštevati pravilnik društva, ki se nahaja tu: Pravilnik

 • V celoti izpolnjeno izjavo je oseba dolžna poslati na naš elektronski naslov: info@kd-blackrose.org ali na naslov: KD Črna Vrtnica, Ulica Vide Pregarčeve 16, 1000 Ljubljana. Članstvo postane aktivno ko prejmemo pristopno izjavo in da oseba izpolnjuje opisane pogoje. Dostop do spletne strani,  se odobri ko je izjava prejeta ter se član registrira na spletno stran z istim elektronskim naslovom kot je naveden v pristopni izjavi. (za hitrejši dostop prosimo, da nam ob prijavi na spletno stran posredujete tudi sporočilo o vaši prijavi.)

 • Članstvo velja do preklica osebe, ki sama želi odstopiti od članstva ali zaradi kršenja statuta in pravilnika društva. (Zahteva za odstop od članstva mora biti podana pisno na enega od naših naslovov.)

 • V primeru, da člani ne izpolnjujejo vseh pogojev in so na podlagi tega brisani iz članstva, se lahko ponovno prijavijo šele po preteku enega leta. Prav tako je možna ponovna prijava po preteku enega leta za člane, ki se sami odločijo za prekinitev članstva.​

 • Samo članstvo ne prinaša posebnih ugodnosti in je namenjeno osebam, ki si želijo v spolnosti in sprostitvi doseči nekaj več in si želijo kontakta z drugimi istomislečimi osebami. S članstvom ali donacijami pomagate društvu pri izvajanju njegovega poslanstva, in si pridobite polni dostop do spletne strani društva, kjer se lahko povežete z drugimi člani in dobite informacije o preteklih dogodkih. 

 

 • POZOR: NAŠE DRUŠTVO JE SPOLNE NARAVE, NE IZVAJAMO PA PROSTITUCIJE ALI ISKANJA PARTNERJEV. V našem društvu ne ponujamo spolnih uslug in ne iščemo deklet za vaše užitke ali obratno.

PRISTOPNA IZJAVA

bottom of page