top of page

Black Rose Masaže

 

Za storitve masaž ni potrebno biti član našega društva !

Nudimo vam vrhunske Erotične in Yoni masaže za vse okuse in potrebe. Popolna sprostitev zagotovljena.

Približen prikaz poteka YONI masaže je viden na spodnjem predstavitvenem posnetku.

Masaže in ostale storitve izvajava v paru M/Ž. 

Nimamo zaposlenih maserk ali maserjev, ker so naše masaže unikatne in je potrebno veliko energije za izvedbo.

Vse naše ostale storitve so opisane tukaj !
ZA DOSTOP DO STRANI STORITVE NAM POŠLJITE E-SPOROČILO

Zaradi zagotavljanja kvalitete in potrebne pozitivne energije pri naših masažah, vse masaže izvajava le midva in nimava nobenih zaposlenih maserk ali maserjev. Še enkrat poudarjamo, da pri nas nismo masažni salon. Smo društvo, ki nudi tudi sprostitvene storitve, zelo unikatne erotične masaže ter še veliko več (podrobneje si lahko preberete tukaj) in imamo popolnoma opremljene prostore v okolici Ljubljane. Zemljevid kako do nas se nahaja tukaj.

Od 1.10.2023 bodo cene nekaterih naših storitev višje za 30 eur. Našim rednim strankam se cena ne bo spremenila in ostane ista kot dosedaj. Prav tako se bo vsem osebam, ki bodo izpolnjevale pogoj za redno stranko znižala cena na ceno rednih strank. Redna stranka je vsaka oseba, ki koristi storitev našega društva najmanj enkrat v koledarskem letu. 

 • TEMNA MASAŽA (masažo izvajata moški in dama istočasno)
  • Temna masaža je namenjena predvsem moškim. Pri tej masaži mora biti oseba popolnoma brez predsodkov, saj se med samo masažo prepletajo telesa in dotiki vseh prisotnih. Masaža se prične z oljenjem masirane osebe ob medli svetlobi sveče, katera se kasneje ugasne in se masaža prične izvajati v skoraj popolni temi in s tem pripomore k povečanemu čutnemu dogajanju masirane osebe. Sama masaža ne temelji toliko na masaži, kot pa na doživljanju višjega nivoja erotike in vzburjanja, saj z drgnjenjem teles in rok ter prstov po telesu in erogenih conah masirane osebe zares prinaša neverjetne občutke in popolno vzburjenost. Pri tej masaži je dovoljeno tudi dotikanje in rajcanje maserjev, ter vsestranske orale.
   ŠE ENKRAT POUDARJAMO, DA JE TA MASAŽA PRIMERNA LE ZA OSEBE, KI NIMAJO POPOLNOMA NOBENIH PREDSODKOV
  • Temna masaža je v trajanju cca 1 ure
CENA: 120 €
NEDELJA: 100 €
 • YONI MASAŽA ZA DEKLETA IN DAME (YONI masažo izvaja moški)
  • Yoni masaža se izvaja z masažnimi olji in zatem z masažno svečo, ki doda topel svilnat občutek ko drsijo roke maserja​ nežno po telesu. Masira se celotno telo s poudarkom na YONI (masaža vagine). Masaža je popolnoma sproščujoča saj sveče poleg svoje svilnatosti oddajajo tudi odlično aroma terapijo, ki v kombinaciji z nežno glasbo in kroma terapijo ter nežno in vzburljivo masažo poskrbi za popolno sprostitev masirane osebe.
  • Yoni masaža je v trajanju cca 1 ure 
CENA: 110 €
NEDELJA 100 €
 • YONI IN EROTIČNA MASAŽA ZA PARE (YONI masažo izvaja moški, masažo njega izvaja dama)
  • Tako kot Yoni masaža je tudi ta masaža za njo po istem postopku, ker pa je namenjena za pare se v tem primeru masira oba istočasno v istem prostoru​ in je za njega prav tako dobro poskrbljeno kot za njo. Gospoda se sicer masira z masažnimi olji, ki imajo blagodejen in sproščujoč efekt na masirano osebo. Želimo da se osebe pri nas zares sprostijo in doživijo popolno sprostitev in umiritev od vsakdana, zato se tudi v popolnosti potrudimo, da oba pripeljemo do vrhunca.
  • Masaža za pare je v trajanju cca 1 ure in pol.​​ 
  • Ob zaključku masaže je parom na voljo tudi še pol ure časa, da se lahko do konca sprostijo v naši sobi za sprostitev ob prav tako mirni glasbi in aroma ter kroma terapiji.
CENA: 170 €
NEDELJA: 150 €
 • EROTIČNA ŠTIRIROČNA MASAŽA ZA MOŠKE ​​​​​(Štiriročno masažo izvaja moški, in dama istočasno)
  • Štiriročna masaža za moške je prav posebno doživetje, ki popelje moškega v svet fantazije in sprostitve. Moškega masira par (ona - on), kar doda nove občutke. Moški maser se posveča bolj sami masaži telesa, medtem ko ona skrbi za masažo moških erogenih con in ga z rahlimi masažnimi dotiki sprošča, kot tudi vzburja. Masira se celotno telo in masaža vsebuje: masažo celega telesa, B2B masažo, orale (lahko tudi vsestranske) in Happy End z močnim vrhuncem. Po želji je možna tudi masaža prostate.
  • Masaža za moške je v trajanju cca 1 ure.
CENA: 120 €
NEDELJA: 100 €
 • EROTIČNA MASAŽA ZA MOŠKE ​​​​​(Erotično masažo izvaja samo dama)
  • To je klasična erotična masaža, kjer masažo izvaja samo dama. Masaža vsebuje; masažo celega telesa z erotičnimi in nežnimi gibi ter dotiki maserke, body2body, orale in zaključek (happy end). Izliv je možen le enkrat, dotikanje maserke pa je možno le z njenim dovoljenjem.
   Vseeno pa vam priporočamo naše ostale masaže, saj so razvoj našega društva in vsebujejo veliko več erotike in drugačnosti ter raznolikosti.
  • Erotična Masaža je v trajanju do 40 minut. 
CENA: 130 €
NEDELJA: 130 €
 • TANTRIČNA SPROSTITVENA MASAŽA ZA DAME (Masažo izvaja moški)
  • Masaža se izvaja z masažnimi olji in zatem z masažno svečo, ki doda topel svilnat občutek ko drsijo roke maserja​ nežno po telesu. Masira se celotno telo kjer maser poleg masaže na masirano osebo prenaša tudi njegovo pozitivno energijo katero oseba začuti preko segretih dlani na različnih delih telesa. Masaža je popolnoma sproščujoča saj sveče poleg svoje svilnatosti oddajajo tudi odlično aroma terapijo, ki v kombinaciji z nežno glasbo in kroma terapijo ter nežno in vzburljivo masažo poskrbi za popolno sprostitev masirane osebe.
  • Ta masaža ni erotične narave in je primerna za vse dame, tudi če ne želijo erotičnih dotikov.
  • Priporočamo YONI masažo saj je doživetje popolno.
  • Tantrična sprostitvena masaža je v trajanju cca 1 ure .
CENA: 80 €
NEDELJA: 70 €
V primeru, da se stranka ne drži pravil masaže in kljub izrecni prepovedi posega po maserju ali maserki se masaža nepreklicno takoj zaključi. Pridržujemo si pravico, da stranko odklonimo če ne upošteva pravil in hišnega reda.

MASAŽE SE MED SEBOJ NE ZDRUŽUJEJO !

VSEM PRIPOROČAMO ŠTIRIROČNO ALI TEMNO MASAŽO (MASIRATA MOŠKI IN ŽENSKA SKUPAJ), SAJ TI MASAŽI NUDITA DEJANSKO TISTO, KAR OSEBAM V VSAKDANU ENAKOSTI MANJKA IN TO JE DRUGAČNOST. PRI TEH MASAŽAH SO OMEJITVE BOLJ STVAR FANTAZIJE.

TEMNA MASAŽA JE UNIKATNA IN JE PLOD RAZVOJA NAŠEGA DRUŠTVA
Nekatere masaže so erotične narave in vsebujejo elemente, ki niso primerni za osebe, ki še niso dopolnile 18 let.
OPOZORILO: To so erotične in Yoni masaže in ne vsebujejo Sexa. 

Masaže v našem društvu so pridobitna in registrirana dejavnost.

- S96.040 Dejavnosti za nego telesa - v zvezi s tem bo društvo izvajalo in nudilo in izvajalo storitve sprostitvenih in erotičnih masaž. 

bottom of page