top of page

Dogodki društva Black Rose

Javno·2 člana
Pripeta objava

Matjaž Zalaznik
Predsednik
Upravni Odbor

Dobrodošli v naši skupini Dogodki društva Black Rose! Prostor, kjer se povezujemo in delimo drug z drugim. Začnite z objavo svojih misli, deljenjem medijev ali ustvarjanjem ankete.


Welcome to our Black Rose Society Events group! A space where we connect and share with each other. Get started by posting your thoughts, sharing media, or creating a poll.

Matjaž Zalaznik
18. september 2023 · changed the group description.
Predsednik
Upravni Odbor

Informacije in pogovori o delovanju društva, ponudbi in še veliko več...

Podajte svoje mnenje in izrazite svoje želje ter se nam pridružite v čim večjem številu, da bomo lahko popeljali erotiko in spolnost na še višji nivo.


Information and discussions about the operation of the association, the offer and much more...

Give your opinion and express your wishes and join us in as many as possible so that we can take erotica and sexuality to an even higher level.

Matjaž Zalaznik
Predsednik
Upravni Odbor

SLO

Dogodki v našem društvu so zaradi neresnosti večine dokončno odpovedani. Še vedno se je možno dobiti z nami na individualni ravni, tako za pogovor kot za samo sceno. Prav tako se bomo še vedno družili z vami na manjših dogodkih, kjer se bomo družili pari med seboj morda samo dva ali več, kolikor se nas bo pač pridružilo. Vse pa bo javljeno na portalih SpicyMatch | Forbidden Fruit | Avanture in tukaj na naši spletni strani, vendar ne bo javljeno kot dogodek ampak kot druženje oziroma zmenek.

Z veseljem vas popeljemo v erotične vode in raziskovanje samega sebe ter spolnosti in vam odpremo horizont erotične sprostitve in užitka, katerega še dolgo ne boste pozabili.