top of page

sob., 20. avg.

|

KD Black Rose

TRADITIONAL SWINGER BOVLA & SEXY UNDERWARE / NAKED PARTY

Vabljeni, da se nam pridružite na naši že tradicionalni zabavi, SWINGER BOWLA PARTY ki jo prirejamo vsako leto, VSAKIČ PA ZADEVO ŠE MALCE ZAČINIMO.

Prijave so zaprte.
Poglejte si druge dogodke
TRADITIONAL SWINGER BOVLA & SEXY UNDERWARE / NAKED PARTY

Čas in Lokacija

20. avg. 2022, 20:00 GMT+2 – 21. avg. 2022, 02:00 GMT+2

KD Black Rose, Visejec 17, 8362 Hinje, Slovenia

Gosti

O dogodku

KER SE NAM JE SESUL SISTEM ZA NAKUP VSTOPNIC VAS PROSIMO DA V PRIMERU DA ŽELITE PRITI NA DOGODEK KLIKNETE NA VSTOPNICO "PLAČILO NA VHODU (PAR) 70€" ALI PA NAS KONTAKTIRAJTE NA +386 (0)41 981 674

PRIHOD NA DOGODEK med 20h in 21h

Vabljeni, da se nam pridružite na naši že tradicionalni zabavi, SWINGER BOWLA PARTY ki jo prirejamo vsako leto, VSAKIČ PA ZADEVO ŠE MALCE ZAČINIMO. Na voljo vam bodo vse igračke kot tudi priprave za vroče dogajanje.

 • Tokratna zabava ima zapovedano pravilo oblačenja (dress code), ki je tokrat seksi spodnje perilo.

 • VSI UDELEŽENCI SO SE OB PRIHODU DOLŽNI PREOBLEČI V SEKSI SPODNJE PERILO (DOVOLJENO JE TUDI BREZ OBLAČIL)

Zabava bo svingerske seksi narave v prijetnem okolju in bo potekala tako v notranjih kot tudi zunanjih prostorih društva, zato se od obiskovalcev pričakuje da spoštujejo nepisana svingerska ter  pravila društva in da se sprostijo in prepustijo pravemu svingerskemu vzdušju.

 • Za pijačo, narezek ter prigrizke bo poskrbljeno prav tako tudi za super zabavo z odlično glasbo poletnih hitov.
 • Vsi udeleženci dobite pijačo dobrodošlice, ki bo tokrat Coctail “Sex on the Beach
 • Vsa ostala pijača in hrana je všteta v ceno vstopnice.

 • Prihod na dogodek je mogoč le z vstopnico, katero lahko kupite le na naši spletni strani. Na voljo so vstopnice za par, vstopnice za samske moške (so močno omejene na 5 vstopnic), vstopnice za nežnejši spol.
 • Z nakupom vstopnic si rezervirate prostor na dogodku. Ob prihodu morate imeti vstopnico s seboj, lahko natisnjeno ali v elektronski obliki.
 • Na voljo bodo tudi vstopnice, katere lahko plačate ob vstopu, pod pogojem da dogodek ni razprodan (Vstopnice za plačilo na vhodu so dosegljive le 1 dan pred dogodkom in prav tako je potrebno takrat vzeti vstopnico na naši spletni strani, le plača se jo na vhodu. Te vstopnice so dražje za 20 EUR po vstopnici.)

Plačilo je možno s karticami:

MasterCard, Maestro, Visa, American Express, ChinaUnionPay, JCB, Diners, Cartes Bancaires, Discover, Electron.

Za tri pare imamo na voljo tudi za prespati, ni luksuzno, saj se nekateri prostori še dodelujejo, je pa opcijsko. Za več informacij nas kontaktirajte na 041 981 674 ali na blackrose.swpartys@gmail.com.

OPOZORILO: SNEMANJE ALI FOTOGRAFIRANJE V PROSTORIH NAŠEGA DRUŠTVA BREZ EKSPLICITNEGA DOVOLJENJA ORGANIZATORJEV NI DOVOLJENO.

Ta dogodek ima skupino. Skupini se lahko pridružite, ko se registrirate za dogodek.
1 posodobitev v skupini

Karte

Cena

Količina

Skupaj

 • PLAČILO NA VHODU (PAR) 70€

  0,00 €

  1 vstopnica velja za par M/Ž (za pare M/M ali Ž/Ž je potrebno da nas pred nakupom vstopnice kontaktirajo, da potrdimo da so dejansko par)

  0,00 €

  Prodaja zaključena

Skupaj

0,00 €

Deli Dogodek

bottom of page