top of page

sob., 04. jun.

|

Black Rose

SW Summer Play Party

Po dolgem premoru zopet nora zabava. Vabljeni da se nam pridružite na super seksi dogodku. Na voljo bodo tudi zunanji prostori z manjšim ogrevanim bazenom.

Vstopnice niso več v prodaji.
Se vidimo prihodnjič
SW Summer Play Party

Čas in Lokacija

04. jun. 2022, 20:00 GMT+2 – 05. jun. 2022, 02:00 GMT+2

Black Rose, Visejec 17, 8362 Hinje, Slovenia

Gosti

O dogodku

Vabljeni, da se nam pridružite v

SOBOTO 4.6.2022 OB 20h

SW Summer Play Party

Dogodek je namenjen vsem, ki se želijo sprostiti ob odlični glasbi, ob vročih in razgretih telesih pripravljenih za seksi zabavo in raznovrstne porednosti.

Zabava se bo odvijala v naših prostorih v bližini Ivančne Gorice.

Za pijačo in prigrizke bo poskrbljeno in je All Inclusive.

Dress code je obvezen: Seksi in poletne barve.

Za udeležbo na dogodku je obvezen nakup vstopnic. Vstopnice so številčno omejene (Pari, ki so člani našega društva imajo vstop na dogodek brezplačen, in naj ob nakupu vstopnic kliknejo na vstopnico ki je za člane in je brezplačna, je pa obvezno da se prijavite.)

Vstopnice za moške so močno omejene. 

V primeru, da bi do 3.6.2022 ne bile prodane vse vstopnice je potem možno tudi plačilo ob vstopu na dogodek katerega cena na dan dogodka znaša za par 80€ in za dekleta 40€. (Samski moški nimajo možnosti plačila ob vstopu na dogodek).

Obvezna pa je tudi rezervacija vstopnice, katero boste plačali na vstopu in jo imejte s seboj v natisnjeni ali elektronski obliki sicer vstop ni možen (Kliknite na PLAČILO OB VSTOPU NA DOGODEK) TE VSTOPNICE BODO NA VOLJO OD 3.6.2022 OD 06:00 URE DALJE PA DO 4.6.2022 DO 18:00 URE

Ta dogodek ima skupino. Skupini se lahko pridružite, ko se registrirate za dogodek.
1 posodobitev v skupini

Deli Dogodek

bottom of page