Članstvo v društvu

Črna Vrtnica

PRAVILNIK ZA PRISTOP K ČLANSTVU KULTURNEGA DRUŠTVA BLACK ROSE

 

Za pristop k društvu Črna Vrtnica (v nadaljevanju KD-BlackRose) je obvezna registracija v društvu z izpolnitvijo pristopne izjave in plačilom letne članarine. (Lahko nam elektronsko posredujete tudi nepodpisano izjavo in jo boste podpisali ko prvič pridete), ki si jo lahko prenesete iz naše spletne strani tukaj  (Članstvo je na 1 osebo, 2 osebi se ne smatrata za 1 članstvo)

Vsi podatki o članih so zaupne narave ter se vodijo v skladu z uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) in se brišejo po enem letu neaktivnosti oz. izstopu iz društva.

 

Da se lahko pridružite našemu društvu morate izpolnjevati naslednje pogoje:

 

 • Oseba mora biti starejša od 18 let (Mladoletne osebe nimajo možnosti pridružitve KD-BlackRose)

 • S 1.1.2021 so spremenjeni pogoji članstva. Za vse osebe, ki se želijo včlaniti je obvezna letna članarina 60 eur na osebo.  Za podrobnosti o nakazilu članarine nas kontaktirajte na Elektronsko pošto ali pa preko klica ali sms-a .

 • Člani so obvezni delati v dobrobit društva in nikakor ne smejo okrniti ugleda društva ali  njegovega imena.

 • Ker je društvo spolne narave, je diskretnost, čistoča, zdravje ter zdrava pamet ključnega pomena in se nikakor ne sme zanemarjati. 

 

 • Član se z izpolnitvijo pristopne izjave zavezuje, da bo upošteval pravilnik in statut društva. Vsi dogodki so za člane društva  prosti, pogoj je le prijava na dogodek zaradi omejitve števila udeležencev na dogodku. ( Ne velja za individualne dogodke) POZOR - PROST VSTOP NA DOGODKE IMAJO SAMO ČLANI, KI SO M/Ž PAR IN STA OBA ČLANA NAŠEGA DRUŠTVA

 • Vsak, ki se včlani je obvezen prebrati in upoštevati pravilnik društva, ki se nahaja tu: Pravilnik

 • V celoti izpolnjeno izjavo je oseba dolžna poslati na naš elektronski naslov: blackrose.swpartys@gmail.com ali na naslov: KD Črna Vrtnica, Ulica Vide Pregarčeve 16, 1000 Ljubljana. Članstvo postane aktivno ko prejmemo pristopno izjavo in vplačano članarino. Dostop do spletne strani,  se odobri ko je izjava prejeta ter se član registrira na spletno stran z istim elektronskim naslovom kot je naveden v pristopni izjavi. (za hitrejši dostop prosimo, da nam ob prijavi na spletno stran posredujete tudi sporočilo o vaši prijavi.)

 • Članstvo velja do preklica osebe, ki sama želi odstopiti od članstva ali zaradi kršenja statuta in pravilnika društva. (Zahteva za odstop od članstva mora biti podana pisno na enega od naših naslovov.)

 • Vplačana članarina se članom ne vrača. Ko je član enkrat vplačal članarino in poslal pristopno izjavo se s tem zavezuje da je prebral pravilnik o članstvu in se z njim tudi strinja.

 • V primeru, da člani ne izpolnjujejo vseh pogojev in so na podlagi tega brisani iz članstva, se lahko ponovno prijavijo šele po preteku enega leta. Prav tako je možna ponovna prijava po preteku enega leta za člane, ki se sami odločijo za prekinitev članstva.

 • Samo članstvo ne prinaša posebnih ugodnosti. S članstvom ali donacijami pomagate društvu pri izvajanju njegovega poslanstva, in si pridobite polni dostop do spletne strani društva, kjer se lahko povežete z drugimi člani in dobite informacije o preteklih dogodkih.
  Za podrobne informacije o bonifikacijah članstva nas pred vplačilom članarine kontaktirajte.

Članarina se vplača na TRR Kulturnega Društva Črna Vrtnica

Podatki za vplačilo članarine:

Znesek: 60 EUR

TRR: IBAN SI56 0204 1026 3450 447

Namen: Plačilo letne članarine

Sklic: OTHR (datum plačila članarine)

BIC: LJBASI2X